Inredningstrender 2022 – topp 17 trender i inredning i år

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Det nya året är snart här och det betyder att det är dags att spana efter årets inredningstrender 2022. I det här inlägget delar jag med mig av min spaning vad gäller 2022 års trender för heminredning och design. En del kommer du att känna igen från 2021 medan annat är helt nytt.

Topp 17 trender inredning 2022

 1. Mid century modern “modern retro”
 2. Svarta inramningar
 3. Rotting
 4. Minimalism
 5. Miljövänliga naturmaterial
 6. Geometriska former
 7. Gröna väggar & inredning
 8. Multifunktionella rum
 9. Smarta möbler
 10. Upcycling & DIY
 11. Vitlaserad ek
 12. Runda former
 13. 70-talsinredning
 14. Gröna växter
 15. Bohemiskt
 16. Blå väggar & inredning
 17. Japandi Style

Här nedan går jag in lite mer i detalj på vilka som är det stora inredningstrenderna 2022.

Inredningstrender 2022

Låt oss gå in lite mer på djupet i inredningstrender 2022. Här nedan får du information och inredningsinspiration kring hur du kan förvandla och uppdatera ditt hem enligt det senaste modet inom inredning. Ofta behövs det bara små förändringar som lite inredningsdetaljer, en skvätt färg på väggarna eller en ommöblering.

Jag tycker att det är så skönt att göra om i hemmet med jämna mellanrum. Nu när vi spenderar mer tid än någonsin hemma är det viktigt att vi trivs med våra ytor. Kanske kan du hitta några tips på hur du gör ditt hem mer personligt och modernt här nedan?

Mid century modern

Mid century modern, eller modern retro som det kallas på svenska, kom starkt för några år sedan. Stilen är en hyllning till 50- och 60-talen. Detta är en inredningsstil som bottnar i det svenska folkhemmet. Många kända möbeldesigners från denna epok kommer just från Scandinavien, därför kallas stilen ibland för “Scandi style” utomlands.

Mid century modern - modern retro
Modern retro, enkla rena former och fina material. Bild: Leon and George

Inredningen ser dock långt ifrån ut som den gjorde i mitten av förra seklet. Nu blandas moderna klassiker exempelvis teakmöbler med modern inredning.

Det som kännetecknar Mid century modern är:

 • Organiska och geometriska former. Mid century modern stilen fokuserar på rena linjer med en blandning av både organiska och geometriska former.
 • Funktion framför form. Mitten av förra seklet karaktäriserades av funkis, funktionalism. Även om många av möblerna är vackra i sin enkelhet var det inte huvudfokuset.
 • Inga ornament eller utsmyckningar. Neutralt, med rena och enkla former är modern retro-stilen, utan onödiga detaljer.
 • Motsägelsefulla material och texturer. Fårskinnsfotöljen med vackra träben är ett exempel på hur material kan stå i kontrast mot varandra.
 • Att ta in naturen inomhus. Växter är viktigt, likaså naturmaterial. Trä, linne och rotting är exempel på material som får samsas med metall och vackra mattor.
Mid century modern 50 tal barnrum
Modern retro begränsas inte till vardagsrummet, även en barnkammare kan vara modern. Bild: Avestyles

Svart inredningsdetaljer

Färgtrender i inredning 2022 går till ytterligheterna vad gäller svart. Det ska vara kontraster! Fördelen med de så populära vita väggarna i Sverige är att det ger en snygg och dramatisk övergång till svart. Det är framförallt svarta inredningsdetaljer och inramningar som gäller i år. Vi ser allt från fönsterkarmar, till trappräcken och blandare i svart.

Vill du göra lite mer med den svarta trenden ska du satsa på svarta köksskåp, men helst bara delar av dem. Eller en svart sideboard med träben. Svarta accenter, i inredningen är stort 2022.

Svart trappa svart inredning
En svart trappa med glaspartier matchar det minimalistiska köket med svarta inslag. Bild: wcarchitect

Svart är ett kraftfullt element i inredning. Här börjar vi se den verkliga fördelen med att ha en neutral bas. Faktum är att lite överbliven färg kan vara tillräckligt för att skapa en fokuspunkt i rummet. Utan att behöva introducera några nya färger är detta ett elegant sätt att föra in färger i din interiör och exteriör.

glasvägg med svart metall
Här syns en snygg glasvägg med svarta ramar, vitlaserat ekgolv och en blå fondvägg. Tre stora inredningstrender 2022. Bild: Crystalia glass

Svarta dörrar, karmar och lister. Det handlar om inramning och det behövs inte mycket av det svarta för att skapa en dramatisk effekt. Svarta glasväggar är

Att skapa balans i design bygger ofta på att lägga till en kontrasterande nyans. Vi ser en växande benägenhet att välja ljusa möbler och väggar samt mörkare dekor och beslag.

Rottingmöbler & inredning

Rottingmöbler påminner mig alltid om badorter, utomhus-loungemöbler och bekymmerslös boho-stil. Det lätta miljövänliga materialet adderar ett subtilt inslag av natur till ett rum och skapar en avslappnad atmosfär.

Rotting är ett tunt men extremt hållbart material. Eftersom det är ganska underhållsfritt och väderbeständigt är det lätt att förstå varför det är ett så populärt val för både utomhus- och inomhusmöbler.

Rotting inredningstrender 2022
Från 2019 har sökningarna efter rotting ökat dramatiskt. Källa: Google trender

Materialets flexibilitet gör att det kan bearbetas i olika utföranden, från stora utsmyckade delar som sänggavlar och skåp till mindre föremål som planteringsbord och skänkar.

Här är några sätt du kan anamma trenden.

möbler rotting inredning
Rotting-inredning och rotting-möbler är fortfarande stort 2022.Bild: Posterstore

I och med att rottingmöbler varit populära de senaste 3-ish åren kan du hitta dessa olika möbler och inredningsdetaljer i de flesta inredningsbutiker, men de bästa ställena att söka efter original retrodesign är second hand-butiker eller online. Då får du troligtvis ett mycket bättre pris också.

Minimalistisk inredning

Minimalistisk inredning handlar om att minimera antalet pryttlar och möbler, för att skapa en lugn miljö utan onödiga syningryck.

minimalism inredning
Extrem minimalism, eller nomalism. Kanske behöver det inte vara så extremt, men trenden går definitivt mot mindre clutter. Foto: Gus Wüstemann Architects

Minimalism som görs på rätt sätt förbättrar användandet av ett utrymme trots att det har färre saker. Genom att lyfta fram det centrala syftet med ett rum är det lätt att fokusera på grundläggande dagliga behov och sysslor. Att lätt kunna städa är ett exempel på hur viktigt det är att minimera inredningen till det absolut mest nödvändiga.

Minimalistiskt vardagsrum inredning
Minimalism handlar lika mycket om att minska synintrycken som att minska på möblemang och prylar. Ett effektivt sätt att låta ögat vila är att välja en färgskala och hålla sig till den. Foto: Design studio mag

För att uppnå en enkelhet i inredningen är det viktigt att du håller dig till ett eller två huvudmaterial för möbler, som trä eller stål, och begränsa utsmyckningen i dessa. Du kan introducera visuella avbrott genom olika texturer och kontrasterande ytor. Håll färgerna minimala, gärna i en naturnära färgskala.

Minimalism inredning
Om vi ska tro Google är dock minimalismtrenden påväg bort, kanske är det återigen pandemin som fått oss att längta efter mer. Källa: Google trender

Miljövänliga material & hållbarhet

Hållbarhet, en ansvarsfull materialanvändning, och uppkomsten av “biofili”-trenden förutspås bli en ledande designtrend 2022. Ordet biofili betyder kärleken till det levande och livet som sådant. Det myntades först av psykologen och filosofen Erich Fromm på 1960-talet.

Naturmaterial inredning
Fina naturmaterial samsas med trenden om rundade möbler. Bild: Linum design

Hållbarhet och användning av organiska material har blivit framträdande de senaste åren. Med allmänhetens ökade exponering för klimatförändringar har idén om hållbarhet nått inredningsbranschen och våra hem. Detta kommer att speglas i hur vi köper möbler; gärna av återvunnet material som trä, glas och metall.

Hållbarhetstrender under 2022 kommer att fokusera på material som används i hemmet. Vintagetextilier och tyger som produceras hållbart, med en långsam etos som går bort från massproduktion. Vi vill handla mer av ansvarsfulla företag med hållbarhet i centrum, som har fokus på noggrant tillverkade föremål med lång livslängd. Även våra möbler kommer att gå mot ansvarsfull design och tillverkning.

korkmatta golv
Korkmatta fanns i var och varannat hem på 70-talet och nu gör den comeback! Miljövänlig och hållbar, gör materialet oslagbart för exempelvis köket. Foto: Kork24

Kork kommer att spela en stor roll i en växande “biofili”-trend. Både förnyelsebar och biologiskt nedbrytbar kork är på väg in i köket 2022. Det är ett naturligt hållbart material som ger värme och textur till alla ytor eller utrymmen.

naturmaterial inredning växter
Även badrummet kan inredas med naturmaterial. Gröna växter får utrymmet att bli än mer inbjudande. Foto: Stockphoto

Matcha färger som den kraftfulla och rödaktiga terrakottan med en sammetssäng och mysiga sängkläder i linne för en lugnande (och jordande) känsla.

Heminredningstrender 2022 går mot att utnyttja glaset som material. Till exempel är väggar och överdimensionerade fönster bland de många sätten att använda glas. För att bjuda in naturen vi vill göra oss av med plast så mycket som möjligt.

sänggavel trä
En sänggavel och sängbord av trä. Textilier av jordiga toner blandas med svarta accenter. Foto: Jenny Siegwart

Hållbarhet är definitivt en inredningstrend 2022 men det är också ett långsiktigt förhållningssätt till en grönare design. Här är några tips på hur du kan inkludera hållbarhetstrenden i ditt hem för att göra det mer miljövänligt:

 • Satsa på energieffektiv design som minskar behovet av vitvaror, värme och belysning.
 • Välj miljövänliga material, som antingen är återvunna, återanvända eller från certifierade hållbara källor. Denna kategori är enorm och inkluderar återvunnet trä, bioglas, återvunnen metall och jute.
 • För att minimera ditt ekologiska fotavtryck, välj produkter med miljömärkning.

Geometriska former

Geometriska former har vi vant oss vid de senaste åren och det är något som även fortsätter som en trend i inredning 2022. Vi hyllar de kantiga formerna med att blanda upp dem med mjukare former i exempelvis möbler.

Geometrisk vägg
En snygg geometrisk vägg blandas med mjukare former i soffan. Bild: Free space intent

Förutom att geometriska mönster fortfarande är populära på tapeter är de även supertrendiga på väggar och golv. Fiskbensparketten gör åter en stark come back, bor du i en bostad med det klassiska golvet kan du alltså skatta dig lycklig.

fiskbensparkett golv inredning
Det geometriska mönstret i fiskbensparkett är supertrendigt 2022. Bild: Flooring Mountain

Det är dock fortfarande främst i konsten och prints som vi ser geografiska mönster. Utbudet är enormt i posteraffärerna, vilket gör att det finns något för alla.

geometrisk tavla
Geometriska mönster på tavlor lever vidare 2022. Bild: Pinterest

För mycket geometriska former blir dock lätt för mycket. Tänk därför på att inte gå all in på trenden.

Gröna väggar & rum

Gröna väggar innebär att ta in utsidans grönska. Det är en trend som vi har pratat om ett tag, men i år kommer den att förverkligas. Vi kommer att se gröna och naturliga toner blandas in i våra interiörer genom att använda växter, trä och terrakotta. Vi kan också se användningen av gröna sammetssoffor, salvia- eller olivmålade väggar samt jutemattor.

gröna väggar
Mörkgröna väggar tillsammans med guld är en given favorit 2022. Bild: Posterstore

Även om jag själv är extra förtjust i de mörkgröna nyanserna är det mycket ljusgrönt, grågrönt och pasteller i 2022 års inredningstrender. Dessa lättare toner av grönt fräschar upp en interiör utan att dominera rummet. En nyans av grönt som kommer från din naturliga bas är ett bra sätt att lägga till en subtil nyans av färg.

Grönt kakel badrum
Gröna väggar gäller inte bara i sovrum och vardagsrum, i badrummet kan du anamma trenden genom grönt kakel eller grönt duschdraperi. Foto: Adele Laponte

När man analyserar Googles sökdata för att avslöja trender i populära färger, är grön väggfärg i topp 2022.

Grön väggfärg trend 2022
En tydlig uppgång av sökordet “grön väggfärg” har skett det senaste året. Källa: Google trender

Vi har sett en återuppgång i popularitet för salviagröna toner under de senaste åren, och 2022 är året för grå-grönt. Den silvergröna nyansen är perfekt för vardagsrum eftersom den är färgen för harmoni och förnyelse, som hjälper till att utstråla känslor av lugn och avslappning.

olivgröna väggar sovrum
Olivgröna väggar i sovrummet är lugnande och vackert. Här i kombination med bruna inslag i inredningen. En vinnande kombo 2022.Bild: Posterstore

För att komplettera den gröna färgen kommer jordnära nyanser av brunt och terrakotta att ge en touch av värme. Dessa rödbruna och bruna toner kommer att vara ett toppval för textilier i bland annatsovrummet.

Multifunktionella rum

2020 förändrade sättet vi levde, sov och arbetade på. Det blev ett steg mot “zonindelning” och skapa områden för varje område i vårt liv. Uppdelning gjorde det lättare för oss att behålla en viss normalitet i en mycket onormal situation.

Utrymmen med endast ett syfte verkar vara ett minne blott. I ljuset av arkitektoniska framsteg och design förväntar vi oss att inredningstrender 2022 kommer att innehålla smarta idéer kring multifunktionella rum. Få ut det mesta av varje skrymsle med ren och innovativ design och rumsuppdelning.

Hemmakontor vardagsrum inspiration
Ett hemmakontor i vardagsrummet som går att gömma undan. Bild: wcarchitect

Anledningen är troligtvis att vi spenderat mer tid hemma under pandemin. Sovrummet har fått fungera som mötesrum, vardagsrummet har blivit förskola/skola i perioder, köket har förvandlats till storkök med behov att laga och förvara betydligt fler måltider.

Compact living inspiration inredning
Compact living i sin finaste form. Här samsas sovrum, kök och vardagsrum på samma yta. Det finns även plats för smart förvaring. Bild: Papac media

Trångboddheten ökar, särskilt i storstäder. Priset per kvadratmeter boyta ökar i stora delar av landet. Då är det viktigt att utnyttja ytan maximalt.

Det finns en mängd möjligheter i varje rum. Många glömmer exempelvis det vertikala utrymme som ditt rum erbjuder. Hyllor, stegar och plattformar kan öppna olika dörrar och till och med fungera som rumsavdelare.

Det finns ett ökat intresse för att skapa det perfekta hemmakontoret. Från ett rymligt utrymme med allt du behöver till ett hopfällbart skrivbord i vardagsrumet, hemmakontor finns i alla former och storlekar. Men oavsett utseende är målet att få ditt utrymme att fungera för dig.

multifunktionellt rum
Utnyttja takhöjden för att ge utrymme för fler användningsområden. Bild: decorilla

Vi är nu smartare med våra bostadsköp och håller rummets flöde i förgrunden för våra beslut. Nästa år kommer vi att titta på delar som har dubbla funktioner som kan anpassas under dagen.

Smarta möbler

Som nämnts finns det en stark rörelse mot multifunktionella utrymmen. Det är inte konstigt att möbeldesign följer efter. När allt kommer omkring beror flödet i ett hem till stor del på elementen i dess struktur. Och om du kan tillgodose flera behov i ett utrymme är det desto bättre.

Så när du designar ditt hem, kom ihåg att funktionalitet, praktiska egenskaper och estetik är lika viktiga.

Smarta möbler inkluderar oundvikligen också föremål med integrerad teknik eller design med funktion i åtanke. Till exempel kan sidobord också rymma högtalare och kontroller, medan fjärrstyrda hyllor kan skjutas upp för att gömma en tv.

the frame inredning tv som ser ut som en tavla
Samsung The frame ser ut som en tavla, men det är faktiskt en tv. Bild: Magnus Marding för WSJ Magazine

Andra populära föremål inkluderar soffor med flera delar, skulpturell förvaring och högtalare som fungerar som dekor.

Snygga högtalare B&O Beosound shape bang olufsen
Det du ser på väggen är högtalare som du aldrig sett dem förut. Bygg ditt eget mönster med olika färger av B&O BeoSound Shape. Foto: B&O

De provisoriska hemmakontoren som vi under pandemin satt upp vid köksbordet eller på familjens soffa kommer inte längre att funka 2022. Hemmaarbete är här för att stanna och nu krävs mer långsiktiga lösningar. Att ta till sig trenden mot hybridarbete kommer att kräva en övergång till en mer utvecklad arbetsplats.

Skapa bekväma arbetsytor i hemmet och leta efter produkter som hjälper till med detta, till exempel ergonomiska stolar som ser attraktiva ut, bra förvaringsmöjligheter, ett vackert skrivbord. Gör arbetsplatsen till ett funktionellt utrymme som förbättrar och förskönar ditt hem.

Runda former

Vi har sett mycket raka linjer de senaste åren, inte minst vad gäller industridesign. Men pandemin har gjort något med oss. Vi längtar efter mer mjuka och vänliga former. Den kurviga möbeldesigntrenden 2022 är en trend som mer än har överlevt pandemin, den har blomstrat.

Rundade möbler är alltså en retrotrend som gör comeback. Men den här gången sträcker sig kurvan bortom överdådiga C-formade soffor och inkluderar allt från rundade bord till omarbetade samtida stolar.

runda möbler rundade kanter
Möbler med rundade former är stort 2022. Här samsas de rundade sofforna med rottingmöbler. Bild: decorilla

Möbler och inredning med mjukare kanter är både feminint och förlåtande. Trenden kan komplettera de raka vinklar som de flesta rum har och ge rummet en varmare känsla.

rund soffa
Rund soffa blandas med geometriskt sofford, en kontrast mellan det hårda och det mjuka. Bild: Helen Green design

Det är framförallt runda soffor som blivit mest populära det senaste året. Vi ser dock även ett ökat utbud av rundade hörn på andra möbler. Ett annat användningsområde för de runda kanterna är konst och väggmålningar.

Väggmålning rund inredings inspiration 2022
Flera trender 2022 samlade i en bild. Här ser du möbler med rundade hörn, gröna växter, naturmaterial och svart inramning. Bild: Jenny Siegwart

Vitlaserad ek

Vitlaserad ek har synts i alla inredningssammanhang 2021 och trenden sviker inte i år heller. Vi blandar möbler av den mjölkiga färgen med tydliga färginslag, gärna i grönt eller svart.

vitlaserad ek grönt kök
Här har två stora inredningstrender 2022 kombinerats: vitlaserad ek och grönt. Bild: decorilla

Om det är en vitlaserad möbel du ska välja under året så är det definitivt en skänk eller ett matbord.

Vitlaserad ek möbler
Vitlaserade möbler i harmoni med ett golv i samma ton. Foto: Gazzda

Upcycling & DIY

DIY, do it yourself, är en trend som kommit för att stanna. Nu låter vi kreativiteten flöda och tar till vara på det som redan finns, men upcyclar det till att bli något personligt och modernt. TV4:as Återskaparna, och den engelska orginalvarianten, bidrar till att vi tänker mer kring hur vi kan ta hand om de prylar vi redan har.

Katthörna diy katt hem gammal tv
Ett fantastiskt sätt att använda gamla möbler som inte längre har ett användningsområde. Foto: Vintageinteriorxx

Vi letar efter återvunna, antika eller begagnade möbler som har en historia att berätta. Inte bara skapar dess ursprung fantastiska samtal, det är även ett grönare förhållningssätt till att möblera hemmet.

Måla om skänk diy möbler inspiration diy IKEA hacks
Att göra om möbler för att passa din personlighet är en fortsatt stor trend under 2022. Som den här fina skänken. Bild: Concious Cubby

Hitta din inspiration till upcycling och olika möbel-hacks på youtube eller i sociala medier.

70-talet

Med risk med att få vissa personer att rysa av obehag, är nästa stora trend när det kommer till inredning 70-talet. Många minns kanske föräldrahemmets manchestersoffa och möbler i knalliga färger.

70 tals inredning
70-talsinredning i ett färgsprakande vardagsrum. Här är gränsen mellan Mid century modern och 70-tal ganska flytande. Bild: Vinterior

Är vi redo för orange och brunt i inredningen? Jag tror att vi kommer att behöva några mer år på oss, men 70-talet kommer med en kraft som vi inte kommer att kunna stå emot.

70 tal inredning trend
Brun soffa hör till 70-talet, likaså optiska tryck likt de på tavlorna. Bild: Jay Wilde
70tal inredning trend
Orange och brunt – det är 70-talet. Men även växten Monstera var en 70-talsväxt, som nu på nytt blivit otroligt populär de senaste åren. Foto: Mariell Lind Hansen/Studio Hagen Hall

Vad säger då sökhistoriken om vår upplevelse av trenden? Än så länge är det en minimal uppgång i sök kring 70-talet, men om vi tittar på vissa inslag som 70-talets paradväxt Monstera så får vi lite andra siffror:

Monstera växt popularitet
Monstera växten har ökat i populäritet. Det är en klassisk 70-talsväxt som syns både i sin verkliga form som på prints och tapeter. Källa: Google trender

Gröna växter

All tid vi spenderat hemma har gett oss tid att låta våra gröna fingrar växa. Vi har även ett ökat behov av att ha det mysigt och ombonat hemma, och då är växter ett viktigt element. Förutom att vara vackra bidrar växter till att förbättra inomhusluften, något som vi behöver när vi är hemma så mycket.

gröna växter inredning
Gröna växter bidrar till bättre inomhusluft och ett mysigare atmosfär. Bild: 10000 hours/getty images

Du kan förvänta dig att se fler gröna väggar och hängväxter både i offentliga miljöer och bostäder 2022.

Bohemisk inredning

Boho-trenden exploderade någongång i mitten av 2019 och sedan dess har det varit en stabil uppgång. Bohemisk design är mjuk och vänlig, något som vi verkligen kan behöva i dessa tider av osäkerhet. Naturmaterial blandas med loppisfynd och handarbete, i en ljuvlig mish-mash.

bohemisk inredning
Bohemisk inredning, eller boho chic som stilen kallas, håller i sig även 2022.Bild: Posterstore

Flera av trenderna nämnda i detta inlägg är komplement till boho designen, bland annat rotting, naturmaterial och växter.

Boho möbler
Boho inredning och möbler har fått ett kraftigt uppsving under 2021. Det finns ingenting som tyder på att trenden kommer att mattas av. Källa: Google trender

Blå väggar & inredning

Grönt är den stora trendfärgen 2022, men blått ligger inte långt efter. Blått är en rogivande färg som vi behöver i dessa tuffa tider. Blått hittar vi i naturen i form av himmel, hav och blommor. Därför känns det naturligt att blanda blått med naturmaterial och sand-färgade toner.

Blå väggar & inredning
Blå väggar och blå sängkläder. Blått passar väldigt bra ihop med beige och vitlaserad ek.Bild: Posterstore

Blå-grått är även det mycket populärt under 2022. Den lite mer dramatiska färgen passar bra ihop med gröna växter och gulddetaljer.

blågrå vägg inredning guld trä växter
En blågrå vägg är en mjuk övergång från de gråa nyanserna vi är så vana vid de senaste åren. Fina växter kompletterar utrymmet. Foto: Stockphoto

Även köket kan få sig en släng av penseln och handtag i guld. Likt detta vackra lantliga kök:

Blått kök blåa köksluckor guld
Blått syns även mycket i köket och på köksluckorna. Foto: Jenny Siegwart

Japandi Style

Gå direkt till skärningspunkten mellan skandinavisk och japansk-inspirerad design, och du har Japandi – en elegant och chic designstil som fick en enorm ökning i sökresultate det senaste året.

Japandi trend japansk inredning
En global sökning av Japandi visar en enorm uppgång av sökordet under 2021. Källa: Google trender

Japandi handlar om att alla rum ska ha zen ett slags naturligt flöde. Japansk design handlar om medvetenhet. Det är en hyllning till enkelheten, att ha något riktigt vackert att landa i. Materialen består av råa eller återvunna naturmaterial.

Japandi style japansk inredning minimalism
Japansk minimalism, som även kallas Japandi stilen, kännetecknas av beige och greige minimalism. Foto: Futonota

Du behöver inte göra om hela ditt hem för att annamma stilen. Införliva Japandi-stilen genom att börja i det lilla, kanske en sängram av trä en enkel matta eller sängkläder i linne.

Skaffa stilen

Här har jag samlat några inspirations-kollage för inredningstrender 2022.

Stil: 70-tal och runda former

Är du redo att annamma 70-talet? Det kommer att smygas in detaljer i 70-talsanda i var och varannan inredningsbutik. Du behöver inte ens gå all in, välj det som passar dig bäst!

70-tals inredning
1. Taklampa HÄR / 2. Monstera HÄR / 3. Rödbrun Soffa HÄR / 4. Bordslampa HÄR / 5. Väggbonad HÄR / 6. Soffbord HÄR / 7. Kuddfodral HÄR / 8.Schäslong HÄR / 9. Soffa HÄR / 10. Stol med rotting HÄR

Stil: Svarta inramningar och minimalistisk

Svart är dramatiskt och kan verkligen få ett rum att leva upp. Satsa på några utvalda svarta detaljer och skapa kontraster med ljusare väggar.

Svart inredning
1. Skåp HÄR / 2. Kruka HÄR / 3. Vägghyllor HÄR / 4. Bestick HÄR / 5. Ljusstake HÄR / 6. Ljusstake HÄR / 7. Sängbord HÄR / 8. Tekanna HÄR / 9. Stol HÄR / 10. Skåp HÄR

Stil: Japandi, naturmaterial, minimalism

Föredrar du avskalat och minimalistiskt? Då är Japandi och den skandinaviska minimalismen inredningsstilen för dig. Här hittar du lugnande naturmaterial och enkla inredningsdetaljer.

Japansk inredning zen feng shui inredning
1. Kuddfodral HÄR / 2. Vas HÄR / 3. Taklampa HÄR / 4. Soffbord HÄR / 5. Pläd recycled HÄR / 6. Golvkudde HÄR / 7. Kruka HÄR & växt HÄR / 8. Dagbädd HÄR / 9. Sängstomme i trä HÄR / 10. Tekanna HÄR

Stil: Bohemisk, gröna växter, rotting

Gillar du modern bohemisk inredning? Då ska du kika in dessa fina inredningsdetaljer nedan. Här blandas bohemian chic med gröna växter och rotting!

Bohemisk inredning
1. Klädställning HÄR / 2. Poster HÄR / 3. Taklampa HÄR / 4. Grön soffa i sammet HÄR / 5.Philodendron växt HÄR / 6. Spegel HÄR / 7. Kuddfodral HÄR / 8. Rottingstol HÄR / 9. Skänk HÄR

Stil: Modern retro, geometriska former och blå inredning

Här nedan har jag samlat exempel på inredningsdetaljer och möbler som passar in i modern retro stilen i kombination med blå inredning och geometriska former.

Blå möbler modern retro 50 tal
1. Taklampa HÄR / 2. Fågel inredningsdetalj HÄR / 3. Rumsavdelare HÄR / 4. Kuddfodral HÄR / 5. Kuddfodral HÄR / 6. Poster HÄR / 7. Poster HÄR / 8. Soffbord HÄR / 9. Soffa HÄR / 10. Serveringsvagn på hjul HÄR

Jag hoppas att du fått några idéer för hur du ska inreda ditt hem 2022. Lämna gärna en kommentar om vad du tror om det nya året.

Leave a Comment